Тежък удар за Кобрата: Ули Вегнер счупи крак и се оперира


Тежък удар за Кобрата: Ули Вегнер счупи крак и се оперира
Снимка: БГНЕС

4063 0

Много неприятна новина застигна българската звезда в бокса в тежка категория Кубрат Пулев. Неговият треньор Ули Вегнер е паднал лошо и е счупил част от бедрената си кост, съобщи "Bild". 77-годишният германец е бил опериран вчера, твърди медията. В момента е в интензивното отделение.

Вегнер е един от най-известните немски треньори в бокса. Самият той някога е бил боксьор, но на аматьорско ниво. Неотдавна треньорът на Пулев получи награда за цялостната си кариера на ежегодните боксови награди в Германия.

Така, плановете и на Вегнер, и на Кобрата се променят значително. Германецът е планувал скоро да отиде на мечтан круиз със съпругата си Маргрет, но това очевидно няма да се случи. На Кубрат пък му предстои мача на живота му - до пролетта на 2020 година той трябва да се бие срещу Антъни Джошуа за световната титла на IBF. Има вероятност Вегнер да не може да помогне на българина в значителна част от подготовката му за големия мач. А защо немецът продължава да работи, въпреки сериозната си възраст, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички