Ули Вегнер: Тренирам на 77, защото искам да направя Кубрат световен шампион


Ули Вегнер: Тренирам на 77, защото искам да направя Кубрат световен шампион
Снимка: БГНЕС

5616 0

Треньорът на Кубрат Пулев - Ули Вегнер, призна, че българският боксьор е една от основните причини той да е все още в професията. Германецът е на 77 години, но не иска да се отказва, преди да е помогнал на Пулев да спечели световна титла.

"Сбъднах много мечти в кариерата си. Но сега искам двете мои момчета, с които работя най-усилено - Кубрат Пулев и Абас Барау - да станат световни шампиони. Това са мечтите ми, това е мотивацията ми. Това ме кара да работя под пълна пара и в момента", призна Вегнер, цитиран от "Гонг".

"Ако зависеше само от мен, бих умрял до ринга някой ден, докато върша работата си, защото боксът е моят живот и не умея да върша нищо друго. Но имам задължение и обещание към жена ми, с която сме 33 години заедно и на която съм обещал дълго пътуване и трябва да го изпълня. Страх ме е, че ще се наложи един ден да спра с любимия ми спорт. Много ми е трудно да свикна с тази идея", каза още треньорът. А каква бе промяната в щаба на Кобрата, която му гарантира сериозни резултати, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички