Аръм: В САЩ Джошуа - Пулев няма да донесе много приходи


Аръм: В САЩ Джошуа - Пулев няма да донесе много приходи
Снимка: Getty Images/Guliver

3158 0

Промоутърът на Кубрат Пулев Боб Аръм разкри къде би било по-добре да се проведе мачът между българския боксьор и звездата в тежка категория Антъни Джошуа. Двамата предстои да се бият до 6 месеца, тъй като Пулев е задължителен претендент за една от титлите на британеца - тази на IBF. Според Аръм, българинът няма предпочитания за това къде да се състои мачът - дали в САЩ, или във Великобритания. В родината на Джошуа вариантът е на стадиона на Тотнъм в английската столица.

"В Англия има няколко причини да се проведе такъв мач - ще бъдат спечелени много пари от продажба на билети и от платено излъчване. В Съединените щати не мисля, че Джошуа-Пулев би събрал много приходи. Знаете ли, Джошуа, да, може би ще доведе в САЩ няколко британци, за да гледат двубоя. Платеното излъчване би било добре в САЩ", анализира опитният промоутър, който скоро навърши 88 години.

"Може да се окаже, че В САЩ този мач е икономически по-осъществим. Но Пулев не се интересува къде ще бъде двубоят. Той просто иска да излезе на ринга срещу Джошуа. И тъй като Джошуа е шампион, той ще определи къде трябва да се проведе битката", допълни бизнесменът, който освен това е и адвокат. А как Кобрата се закани на звездния си съперник вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички