Уволниха треньора на Кубрат Пулев


Уволниха треньора на Кубрат Пулев
Снимка: БГНЕС

10955 0

Треньорът на Кубрат Пулев - Ули Вегнер, бе уволнен от бе уволнен от промоутърската компания "Зауерланд", където работи през последните 23 години. Това стана само ден, след като той получи приза за цялостна кариера на ежегодните германски боксови награди.

Легендарният треньор е разбрал за уволнението си чрез писмо, което е било изпратено до него. А причината е икономия на разходите, като последният му работен ден ще е 31 декември. "Ще се грижа за момчетата си до последния ден, след което ще видим. Имам няколко страхотни оферти и определено ще продължа да се занимавам с бокс", каза 77-годишният и добави: "Финансово не се притеснявам, осигурен съм". 

В края на годината „Тийм Зауерланд“ ще спре да ползва залата на Олимпийския стадион в Берлин, където Ули Вегнер провежда своите занимания. Треньорът на Пулев сподели още пред Bild, че адвокатите му са го посъветвали да не говори по темата. Както е известно Кубрат Пулев също прекрати взаимоотношенията си със "Зауерланд", като премина в американската промоутърска компания "Топ Ранк", но въпреки това продължи да работи с Ули Вегнер. А каква е неговата цел, свързана с Кобрата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички