Скандално ново разкритие за "изтормозената" Джени Суши

Дженифър Равало, станала известна като Кралицата на голото суши, е заявила пред приятелка, че се е забавлявала по време на партито след победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину в края на март 2019 г. в Коста Меса, Калифорния.Това стана ясно от документите, които бяха предоставени на членовете на Спортната комисия в Калифорния, която ще разгледа жалбата на репортерката срещу българския боксьор.Защитата на Пулев разполага с данни от телефона на приятелка на Равало. Тя задава въпроса: Забавляваш ли се? А, Джени отговаря: “Да”. В комуникацията им не се вижда репортерката да се е оплакала от лошо отношение или тормоз. Именно това са обвиненията на Суши и нейната адвокатка Глория Олред. Заради тях правата на българина са спрени и той не може поне до момента да участва в мачове на територията на щата, пише "btvnovinite".

Скандалът се разгоря, след като Пулев целуна по устните репортерката в интервюто след мача. Тя обяви и че той е настоял този момент да бъде изтрит и да не се качва в интернет. Само че боксьорът отрича.

Кубрат замина спокоен за САЩ, появиха се 2 имена за негов следващ съперник

Кубрат Пулев е готов за защитата срещу Джени Суши. Българският боксьор ще обясни лично своите действия пред Атлетическата комисия на щата Калифор...

Данни по този казус ще представи и адвокатът на Пулев - Джон Уърт. Той ще свидетелства, че е срещнал Кобрата и Равало в ранните часове на следващия ден след партито в лобито на хотела. Пулев я е представил като своя приятелка, а тя не е възразила.От щаба на боксьора вече реагираха и публикуваха видео, на което се вижда как репортерката се държи фриволно по време на партито след мача и въпросното интервю.След като бъдат изслушани всички страни, Комисията ще има 48 дни, в които да вземе окончателно решение дали да позволи отново на българина да се боксира на територията на САЩ.

Междувременно Пулев получи добри новини преди изслушването за анулиране на победата му над Богдан Дину (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!