Екипът на Дину пожела нов бой с Кобрата, но в София, имат съперник и за Тервел


Екипът на Дину пожела нов бой с Кобрата, но в София, имат съперник и за Тервел
Снимка: принтскрийн

2331 0

От екипа на румънския боксьор Богдан Дину са уверени, че днес искът им за анулиране резултата от мача срещу Кубрат Пулев ще бъде уважен от Калифорнийската атлетическа комисия. Хората на Дину пожелаха това заради непозволени според тях удари на Кобрата, довели до победата му.

Отборът на румънеца излезе с оферта към българина да проведат още един мач, със същия залог - статута на задължителен претендент за световната титла на IBF, но на наша територия. Дину и хората му са осигурили съперник в проектогалата и на брата на Кубрат - Тервел.

"Готови сме с оферта към Пулеви. Дори за по-малкия брат Тервел сме подготвили опонент. Това е Цезар Журатони. Той имаше слаб период, но тази година се върна по-силен от всякога и искаме да го включим в битка за континентална или интерконтинентална титла. Ако не искат бой с него, можем да предложим и Даниел Буциуц, както и други класни състезатели. Готови сме да направим страхотна гала в София, в която съм убеден, че Дину ще е крайният победител над Пулев. Богдан може да го бие във всяка точка на земното кълбо", заяви промоутърът на румънския боксьор Сорин Флоря.

"Нямам търпение да си отмъстя на Пулев. Той с нищо не е по-добър от мен, с абсолютно нищо. Готов съм да го бия дори в дома му, за мен това не е проблем", заяви самият Дину. А кои две имена се спрягат за следващ съперник на Кобрата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички