Кубрат замина спокоен за САЩ, появиха се 2 имена за негов следващ съперник


Кубрат замина спокоен за САЩ, появиха се 2 имена за негов следващ съперник
Снимка: Sportlive/Тодор Маргаритов

3533 0

Кубрат Пулев е готов за защитата срещу Джени Суши. Българският боксьор ще обясни лично своите действия пред Атлетическата комисия на щата Калифорния за прочутата целувка след мача срещу Богдан Дину. Това ще се случи на 14 май. Кобрата вече замина за САЩ.

"Задачата е лесна. Знаем какво Кубрат не е направил. Имаме адвокати и сме напълно спокойни. Нищо по-специално няма да се случи", обясни мениджърът на Кобрата Ивайло Гоцев пред "България днес".

При положителен развой на ситуацията Пулев ще се качи отново на ринга в края на юни. Той планира мач срещу съперник от Топ 20. В момента неговият екип е в напреднали преговори с потенциалния опонент. Според информации вариантите са Роберт Хелениус (Фин) и Кристиан Хамер (Гер). За този двубой Пулев ще се готви отново в Лас Вегас.

"Нека да мине изслушването на 14 май и ще излезем с официално съобщение за следващите планове. Противникът не е по-слаб от Богдан Дину, който направи много сериозен трилър", обясни Гоцев.

Той заяви и кога очаква да се проведе най-важният мач - този за световната титла срещу Антъни Джошуа. "Рано или късно мач с Джошуа ще се състои, но ние не сме зависими от него. Има и други варианти. Очаквам Кубрат да се бие с Джошуа не по-късно от есента или пролетта", посочи мениджърът. А каква друга опасност надвисна над главата на боксьора ни вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички