Директорът на Комисията за изслушване даде присъдата си за боя Пулев - Дину


Директорът на Комисията за изслушване даде присъдата си за боя Пулев - Дину

5618 0

Кубрат Пулев може да се чувства малко по-спокоен преди изслушването пред Спортната комисия на щата Калифорния. Както е известно, Кобрата ще трябва да се защитава по две обвинения, едното от които е от страна на Богдан Дину, че българинът е спечелил по неправомерен начин битката между двамата. Директорът на Комисията Анди Фостър обаче се изказа в полза на българина преди официалното становище на Пулев.

Позицията на Кобрата е, че въпросният удар е бил част от серия, която той е нямало как да спре, и, въпреки че Фостър не вярва в това, не смята, че ударът е повлиял на крайния изход от битката.

"Въпреки че не вярвам ударът в 37-ата секунда на 7 рунд да е продължение на комбинацията от удари, вярвам категорично, че изходът от мача нямаше да бъде различен, независимо дали фаулът е бил определен като умишлен или неумишлен", заяви Фостър.

От щаба на Пулев имат и втори коз. Той е свързан с факта, че жалбата е подадена не от Дину или мениджъра му, а от представител. Според Професионалния боксов кодекс, само боксьорът или неговият мениджър имат право да внесат оплакване в рамките на 5 дни.

Пулев ще бъде изслушан и по случая с Джени Суши, която твърди, че е упражнен сексуален тормоз върху нея със скандалната целувка, която Пулев предприе спрямо нея след мача си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички