Сериозна промяна в щаба на Кубрат Пулев, която ще го превърне в истинска машина


Сериозна промяна в щаба на Кубрат Пулев, която ще го превърне в истинска машина
Снимка: Getty Images/Gulliver

26008 0

В щаба на Кубрат Пулев е направена сериозна промяна, която ще му помогне да се подготви максимално добре физически за предстоящите тежки битки през 2019 година. По информация на мексиканската "Direct TV Sports", към треньорския екип на Кобрата се е присъединил Анхел Ередия - един от най-популярните и търсени кондиционни и фитнес треньори в Америка.

Гуруто, по прякор "Мемо", е работил през последните години с Хуан Мануел Маркес и Хорге Арсе, като и двамата станаха световни шампиони в своите категории. Медийният гигант ESPN също потвърди за промяната в щаба на Кубрат Пулев, а самият треньор сподели публикациите на профила си в Twitter, въпреки че все още няма официална информация за новото попълнение в екипа на българина.

От август месец насам Кубрат Пулев направи куп промени в обкражението си, като се раздели с бившите си промоутъри от "Зауерланд", работейки с Ивайло Гоцев. След това той подписа договор с Топ Ранк в началото на декември, която е собственост на легендата сред мениджърите в световния бокс Боб Аръм. Един от малкото, които запазиха мястото си, беше личният треньор на Кобрата Ули Вегнер.

Междувременно Кубрат Пулев иска промяна и в отношенията си с Андреа (вижте каква тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички