Видео от DAZN


Сериозна промяна в щаба на Кубрат Пулев, която ще го превърне в истинска машина


Сериозна промяна в щаба на Кубрат Пулев, която ще го превърне в истинска машина

24951 0

В щаба на Кубрат Пулев е направена сериозна промяна, която ще му помогне да се подготви максимално добре физически за предстоящите тежки битки през 2019 година. По информация на мексиканската "Direct TV Sports", към треньорския екип на Кобрата се е присъединил Анхел Ередия - един от най-популярните и търсени кондиционни и фитнес треньори в Америка.

Гуруто, по прякор "Мемо", е работил през последните години с Хуан Мануел Маркес и Хорге Арсе, като и двамата станаха световни шампиони в своите категории. Медийният гигант ESPN също потвърди за промяната в щаба на Кубрат Пулев, а самият треньор сподели публикациите на профила си в Twitter, въпреки че все още няма официална информация за новото попълнение в екипа на българина.

От август месец насам Кубрат Пулев направи куп промени в обкражението си, като се раздели с бившите си промоутъри от "Зауерланд", работейки с Ивайло Гоцев. След това той подписа договор с Топ Ранк в началото на декември, която е собственост на легендата сред мениджърите в световния бокс Боб Аръм. Един от малкото, които запазиха мястото си, беше личният треньор на Кобрата Ули Вегнер.

Междувременно Кубрат Пулев иска промяна и в отношенията си с Андреа (вижте каква тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички

Видео от DAZN


Реклама

Избрано от Бокс


Ново 20: Кубрат Пулев обяви, че може и да няма мач с Антъни Джошуа

След като преди по-малко от 2 дни Кубрат Пулев обяви, че няма връщане назад и обяви за сигурен двубоят му с Антъни...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама