Кубрат Пулев се надява на промяна в отношенията си с Андреа


Кубрат Пулев се надява на промяна в отношенията си с Андреа
Снимка: Facebook

15937 0

Кубрат Пулев говори открито за отношенията си със своята приятелка Андреа, с която са заедно вече дълги години. Родният боксьор бе откровен като сподели, че се надява на промяна в отношенията им и, че е готов да има деца.

Според него прекалената доброта му е голяма слабост. И от нея най-често се възползва другата му слабост - Андреа. "Тя най-много се възползва от тази моя доброта. И дори злоупотребява с нея. Но аз това го отчитам като моя грешка, защото дадени мои решения и неща, които съм правил, са довели до това тя до такава степен да се разлигави.

Много е важно, когато на един човек му се даде всичко, да може да го оцени. Обикновено не оценяваме нещата, докато не ги изгубим. Надявам се нещата с Андреа да тръгнат в правилната посока и след време да имаме деца. Аз съм готов още от 30-годишен, когато понатрупах доста пари и се чудех какво правя по тези заведения вечер след вечер, седмица след седмица. Защо и какво следва от тук нататък. В един момент трябва да има някакво развитие. Аз обичам да се развивам, не да седя на едно място. Жените също трябва да имат някакво развитие, защото тях природата ги притиска. И ако те не го направят, тя наказва", заяви Кубрат. 

12 изпепеляващо секси снимки на Андреа

"За съжаление с Андреа не сме в някакъв много перспективен етап и да кажа, че вече е решено. Дори не сме пробвали да тръгнем в правилната посока. Но аз мисля, че нещата ще си дойдат на мястото в един момент. Да имам деца, мисля че това ще бъде голям успех за мен. Тази тема не ме измъчва, но просто го мисля, защото го искам. Искам да се променят нещата. Имам чувството, че с нея сме малко сблъсък на характери. Но аз мисля, че нещата ще се изгладят. Грешките, които съм допускал, няма да допускам повече, защото и времевият обръч се стеснява все повече, особено за нея”, допълни още той.

Кобрата също наскоро говори за своите професионални планове през идната 2019 година. Ето какво сподели родният боксьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички