Кубрат все пак може и да се дореди до мач с Джошуа през тази година


Кубрат все пак може и да се дореди до мач с Джошуа през тази година
Снимка: БГНЕС

4355 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев е все по-близо до мач с Антъни Джошуа. Кобрата се очаква да се изправи срещу световния шампион на IBF до края на тази година. Това поне твърди член от щаба на британеца - Бари Хърн.

Бащата на промоутъра Еди Хърн разкри, че най-желаният от Джоуа съперник - Дионтей Уайлдър е отказал да се бие с него на 13 април, за да може да срещне отново Тайсън Фюри, с когото в началото на декември направиха зрелищно равенство.

"Щяхме да направим повече пари, отколкото е изкарал през живота си. Но има едно ниво, под което няма да паднем, тъй като Антъни е голямата звезда. За съжаление след няколко имейла и дузина телефонни обаждания все още нямаме отговор от Уайлдър. Рано или късно ти става ясно, че може би не искат този мач. Но, предполагам, те си планират реванш с Фюри", каза Хърн в радиошоу.

Според worldboxingnews.net това означава, че до края на 2019-а Джошуа ще се бие с Дилиън Уайт, Джарел Милър и Кубрат Пулев, като ще срещне победителя от Уайлдър - Фюри чак догодина, цитира "Тема спорт". По всяка вероятност Кобрата ще бъде качен на ринга срещу Ей Джей в края на есента.

Какво сподели Кубрат за изминалата 2018 година - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички