Ясно е дали ще има нов мач между Кличко и Джошуа


Ясно е дали ще има нов мач между Кличко и Джошуа
Снимка: Gulliver/GettyImages

15687 0

Бившият световен шампион Владимир Кличко коментира дали има възможност да излезе на ринга още веднъж за бой с настоящия шампион в тежка категория Антъни Джошуа.

Украинската легенда не е сред кандидатите за "уайлдкард". Мениджърът на Владимир Кличко – Бернд Бьонте обяви, че реванш с Антъни Джошуа е невъзможен. 42-годишният украинец обяви през август, че прекратява своята кариера.

На въпрос дали е възможно Кличко да направи сензационно завръщане на боксовия ринг срещу Джошуа, Бьонте отговори: "Не, не е възможно".

Само преди няколко дни промоутърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн заяви, че следващият съперник на британския боксьор през 2019 година може да бъде изненадващ. Спряганите имена за съперник на Джошуа са Дионтей Уайлдър, Дилиан Уайт и Джарел Милър. По програма е предвидено следващият боксов мач на Джошуа да се проведе на 13 април на "Уембли".

На 1 декември Дионтей Уайлдър ще се изправи срещу Тайсън Фюри, като победителят най-вероятно ще се изправи срещу Джошуа. Уайлдър е поискал съвет преди боя именно от Кличко - ето какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички