Уайлдър търси съвет от боксово величие преди боя с Фюри


Уайлдър търси съвет от боксово величие преди боя с Фюри
Снимка: Getty Images/Guliver

6234 0

Считаният за един от най-добрите боксьори в тежка категория Владимир Кличко ще бъде потърсен за съвети от шампиона на WBC Дионтей Уайлдър. На 1 декември тази година американецът ще се изправи срещу Тайсън Фюри в опит да защити колана си и да си гарантира мач с Антъни Джошуа за обедението на всички колани в тежка категория.

"Готвя се както обикновено. Използваме с екипа ми всичките ни знания, за да бъда готов на 100%. Лагерът бе страхотен, а също и свършената работа. Идеята да поговоря с Владимир е чудесна. Мисля, че трябва да се свържа с него и да разбера някои неща за мача му с Фюри - какво си е мислил преди мача, какво си е мислил по време на мача. Защо се боксира по различен начин, а не по този, по който умее най-добре? Аз смятам, че ако Кличко се бе бил така, както може, резултатът щеше да е различен", заяви Уайлдър.

По-рано миналия месец Тайсън Фюри направи поредното си любопитно признание. Той разкри, че е получил забрана от Уикипедия и не може да влиза в сайта. Каква е причината за това може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички