Фюри: Забраниха ми достъпa до Уикипедия, защото редактирах профила на Кличко


Фюри: Забраниха ми достъпa до Уикипедия, защото редактирах профила на Кличко
Снимка: Guliver/GettyImages

4177 0

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри призна, че е получил забрана за влизане в Уикипедия, след като е редактирал профила на Владимир Кличко преди мача им през 2015. Британецът победи руснака по точки, за да стане новият световен шампион в тежка категория.

Да, истина е“, призна Фюри за BT Sport. ,,Редактирах профила на Кличко, но получих забрана за достъп до Уикипедия. Направих го, защото исках да докажа, че това е публичен сайт, в който всеки има достъп да влиза и пише каквото си поиска. Никога не съм редактирал моя профил, но някой постоянно пише, че съм се отказал, в последствие го активирам. Явно някой наистина иска да се пенсионирам“, споделя още Фюри. "

Според британеца въпросният човек е Антъни Джошуа. ,,Вероятно намесата в профила идва от Лондон“, намекна той. Фюри се изправя срещу шампиона в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър на 1 декември в Лас Вегас. Победителят вероятно ще получи шанс срещу действащия световен шампион в тежка категория на IBF, WBO, WBA Антъни Джошуа, който след като защити титлите си срещу Александър Поветкин обяви, че ще се бие на ринга на 13 април на ,,Уембли“.

Само преди няколко дни Фюри отново атакува Джошуа като го обвини, че е страхливец и не иска бой с него

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички