Когато Кличко "едва не се разплака" след левия прав на Кубрат Пулев (ВИДЕО)


Когато Кличко "едва не се разплака" след левия прав на Кубрат Пулев (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/ Getty Images

66482 0

Кубрат Пулев отново е претендент за световната титла на IBF, след като срази Хюи Фюри за това право в столичната зала "Арена Армеец". Досега той два пъти е носел това звание, като първият път загуби от Владимир Кличко, докато при втория се наложи да се откаже заради контузия.

Именно към боя срещу украинския хегемон през 2014 година е насочена тази статия. Факт е, че Кобрата беше разбит от своя съперник, падайки в няколко нокдауна, а в 5-ия рунд Кличко спечели срещата с брутален нокаут. Но Пулев имаше своите шансове, а в очите на бившия шампион Шанън Бригс българинът е изпуснал своя шанс още в първия рунд, когато вкара жесток ляв прав в лицето на Кличко.

"Боят Кличко - Пулев ми напомни битката ми срещу Ленъкс Люис. Пулев разклати Владимир в първия рунд, но му позволи да се окопити. Владимир почти се разплака, когато Пулев го удари. И тогава той хвърли лявото си кроше от отчаяние и сряза Кобрата", коментира американецът през 2015 година, цитиран от boxingnews.com.

Ето и видео доказателството, че Кобрата можеше да постигне повече срещу Кличко, ако беше действат по-съобразително и притежаваше опита, който има сега. След това може да видите специалния материал с автентични думи на Кобрата "Изграждането на Кубрат Пулев: Колко загуби струва победата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички