Когато Кличко "нокаутира" Кобрата и с обиди: Простак! Дрисльо!


Когато Кличко "нокаутира" Кобрата и с обиди: Простак! Дрисльо!
Снимка: Getty Images/Guliver

66813 0

Въпреки че се оплака от претенциите на съперника и спомена, че екипът му иска да съди неговия, отношенията между Кубрат Пулев и съперника му в снощния мач - Хюи Фюри, преминаха в границата на добрия тон и до сериозни скандали не се стигна.

Имаше обаче един двубой и един съперник, който се хвана за главата от поведението, изказванията и отношението на българския боксьор преди и по време на мача между тях. Този противник беше легендарният Владимир Кличко, който след мача с Пулев през 2014 година обяви, че никога не се е бил с такъв "простак" като Кобрата.

КУБРАТ ПУЛЕВ СЪСИПА ПРОМОУТЪРА НА ФЮРИ С НЯКОЛКО ДУМИ

"Такъв простак като Кубрат Пулев досега не бях имал за съперник. Честно ви казвам, такова поведение, такива несъответстващи с реалността жалби, такива изказвания, които, извинете ме, но не желая да повтарям, никога не бях виждал и не бях чувал досега. И изобщо не очаквах да видя и да чуя в изпълнение на Пулев. Много исках, естествено, той да се появи на пресконференцията. Жалко, че му се наложи да се върне в хотела. Искрено му желая здраве и всичко най-добро! Но ако беше дошъл на пресконференцията, аз щях много неща да му кажа", заяви украинецът преди почти 4 години.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА КУБРАТ ПУЛЕВ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

С това атаките на шампиона, който нанесе единствената дотук загуба на Пулев на ринга, не свършиха. Впоследствие той нарече българския боксьор "дрисльо". "Единственото положително, което мога да кажа за този, извинете - дрисльо, е че той излезе да побеждава. Той не бягаше от боя. Затова, по мое мнение, този мач бе много зрелищен, за разлика от битките ми с Дейвид Хей и Еди Чеймбърс", коментира Кличко в интервю за "Спорт Сегодня". Междувременно вижте как Кобрата се трансформира до неузнаваемост, за да атакува отново световния трон!

12 ИЗПЕПЕЛЯВАЩО СЕКСИ КАДЪРА НА ГАДЖЕТО НА ПУЛЕВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички