Обещано: Двубой Антъни Джошуа - Кубрат Пулев ще има


Обещано: Двубой Антъни Джошуа - Кубрат Пулев ще има

6422 0

Мач между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев ще има. Това заяви мениджърът на британския шампион Еди Хърн, но уточни, че това ще се случи, когато настъпи време за задължителна защита на шампионската титла на IBF.

Както е известно, българинът си върна претедентския статут с победата над Хюи Фюри, а отказ на Джошуа от двубой срещу българина за титлата на IBF може да доведе до принудителното отнемане на пояса. Таква опасност обаче няма, защото Хърн обяви, че битка ще има, но когато бъде назначена дата за задължителна защита от IBF, както и при условие, че Пулев запази статута си.

"Джошуа трябва да се бие с Пулев, за да задържи световната титла на IBF. Той иска да е шампион на всички федерации, така че ще трябва да го направи. Ломаченко също не искаше да се бие с Крола, но той е претендент и, за да е безспорният шампион в своята категория, трябва да се изправи срещу него", коментира Хърн за "Fino Boxing".

Пулев си има свои проблеми в момента, но това е битка, която трябва да се случи. Когато искаш да запазиш поясите си, трябва да се изправяш срещу задължителните претенденти на различните федерации.

Пулев не е от най-големите имена в бокса, но ако е задължителен претендент, Джошуа ще се бие с него. Разбира се, има процес за всички тези неща, така че подобен мач може да се проведе поне след 6 месеца или дори година. Когато дойде време за задължителна защита на пояса на IBF, тогава ще преговаряме", допълни мениджърът на Антъни Джошуа. Интервюиращият обаче не пропусна да засегне и темата с целувката между Пулев и Джени Суши, като мнението на Еди Хърн е много интересно (четете подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


"Жена без класа": Съсипаха гаджето на Роналдо, след като се пусна по гол з**ник в Instagram

Половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, явно не издържа вече мерките по време на пандемията,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама