Известен боксов треньор подкрепи Кобрата и заяви: Суши се държеше провокативно


Известен боксов треньор подкрепи Кобрата и заяви: Суши се държеше провокативно
Снимка: Instagram

3766 0

Един от най- добрите треньори по бокс през последните години Робърт Гарсия също коментира скандалната целувка на Кубрат Пулев с Джени Суши, която е сред най-обсъжданите неща в света на бокса. Той подкрепи Кобрата в конкретния случай и изрази съмнение до колко професионално се е държала въпросната репортерка.

"Интервюто беше малко... Не знам какъв професионалист е това момиче, беше малко провокативно, начинът, по който е облечена, сякаш си го търсеше... Тя самата каза, че след това е отишла на партито, за да интервюира и други боксьори, но не сме видели интервюта. Излязоха клипчета как танцува в нечий скут. Не знам, но при тази ситуация трябва да подкрепя Пулев. Харесвам го Пулев и като боксьор, и ще го подкрепя", сподели Гарсия.

"Не познавам момичето, може да се е обидило след целувката, но на видеото се чува как тя благодари. Иначе би реагирала по друг начин, например да каже „какво, по дяволите, правиш“, не да благодариш. И след това отиваш на партито, казваш, че ще интервюираш още боксьори. Е, кой друг си интервюирала тогава. Или само е танцувала на някой в скута", допълни още той.

А по какъв начин Джени Суши опита да "жегне" приятелката на Кобрата - Андреа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички