Хванаха натясно Еди Хърн за мач Кубрат Пулев - Антъни Джошуа


Хванаха натясно Еди Хърн за мач Кубрат Пулев - Антъни Джошуа

2756 0

Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм, хвана неподготвен Еди Хърн за потенциален двубой между българина и Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория на IBF. Както е известно, Кобрата е претендент №1 на федерацията, но засега не е ясно кога двамата ще се изправят на ринга един срещу друг.

По време на пресконференция преди битката между Ламоченко и Антъни Корола британският агент обясняваше как неговият боксьор (Корола) е трябвало задължително да получи своя шанс срещу шампиона, тъй като е задължителен претендент за една от титлите на Ламоченко. Тогава се намеси и Боб Аръм, който изрази надеждата си, че Еди Хърн ще запази същия тон и по време на преговорите за мач между Джошуа и Пулев.

"Много хубаво изказване, Еди. Надявам се да запазиш същия тон, когато става въпрос за Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев, който е №1 претендент на IBF", каза Аръм.

"Разбира се, Боб. Навит съм за този двубой, но първо има друг мач за Антъни Джошуа", отговори Хърн. Междувременно обаче агентът на Джошуа сериозно се заяде с Кобрата (подборности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама