Готвят битка Кубрат Пулев - Тайсън Фюри през есента на 2019-а?


Готвят битка Кубрат Пулев - Тайсън Фюри през есента на 2019-а?
Снимка: БГНЕС

4479 0

Българската звезда в бокса тежка категория Кубрат Пулев може да се изправи срещу един от топбойците в дивизията - Тайсън Фюри, през есента на тази година. Това е съобщил промоутърът на британеца и българина - Боб Аръм, твърди "България Днес". Боят ще се състои в САЩ, при условие че изслушването на Пулев пред Калифорнийската атлетическа комисия по случая с целувката на Джени Суши мине без сериозни последици за софиянеца.

Фюри ще се бие отново с Дионтей Уайлдър най-рано след година, признали от "Топ Ранк". И той, и агенцията искат мач през есента срещу някой от елитните съперници. Пулев отговаря на критериите и е част от същата тази агенция. Освен Пулев другите два възможни варианта пред Циганския крал за следващата му битка са другите боксьори на "Топ Ранк" Оскар Ривас и Брайънт Дженингс.

Фюри официално се завръща на ринга на 15 юни, когато ще се бие в Лас Вегас срещу германеца Том Шварц. А защо "Топ Ранк" не би искала да организира мач Пулев - Фюри вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички