Еди Хърн към Пулев за целувката: Трябва да понесе последствията от действията си

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, коментира превърналата се в топ тема в боксовия свят целувка между Кубрат Пулев и Джени "Суши" Равало. Репортерката сега се опитва да съди българина, а на всичкото отгоре лицензът на Кобрата в Калифорния беше отнет.

Британският агент беше категоричен, че историята е изключително странна и, въпреки че порица действията на българския боксьор, той вярва, че е добър човек и не е сигурен какво точно иска Джени Суши - справедливост или пари.

Хванаха натясно Еди Хърн за мач Кубрат Пулев - Антъни Джошуа

Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм, хвана неподготвен Еди Хърн за потенциален двубой между българина и Антъни Джошуа за световната титла в те...

"Има много неща зад това, което видяхме. Ситуацията е много странна и очевидно не можеш да правиш това, което Кубрат направи. След това и други видеа бяха показани, така че всичко е една голяма бъркотия", коментира Еди Хърн.

"Наистина не познавам Кубрат Пулев толкова добре, но на нивото, което го познавам, изглежда много добро момче. Тя ще се опита да направи нещо - не знам какво има като доказателства. Не знам и за какво се бори - справедливост? Пари? Популярност? Всички тези три неща?

Хората правят грешки, но когато си популярен и направиш нещо подобно, трябва да понесеш своето наказание. Стоя далеч от тази ситуация и оставям всичко в ръцете на отговорните лица. Сигурен съм, че проблемът ще бъде разрешен извън съда", отсече Еди Хърн. Междувременно се развихри нова драма в социалните мрежи между Джени Суши и Андреа (подробности вижте тук).

Още по темата

Please select answer!