Кубрат Пулев смята, че един от мениджърите на Дину стои зад жалбата срещу него

Кубрат Пулев, който има доста проблеми за разрешаване след заведеното дело срещу него от Джени Суши, коментира и новината, че Богдан Дину е поискал служебна победа. Румънецът, който обвинява Кобрата, че е постигнал победата си с нечист удар, поиска служебна загуба за българина.

Според Кубрат румънецът се възползва от ситуацията, в която попадна заарди скандалната целувка. "Нали знаеш, когато човек изпадне в лоша позиция, други опитват да се възползват от това. Но претенциите на Дину са абсолютно неоснователни - още същата нощ, след като ми зашиха аркадата в болницата, гледах запис на мача на своя телефон.

Бивш световен шампион: Всеки съдия със здрав разум ще изгони Джени Суши от залата си!

Бившият световен шампион в тежка категория, а сега експерт на "Sky Sports" - Джони Нелсън, отново се изказа в защита на българската звезда в бокс...

В лобито на хотела, където, между другото, беше и Джени Суши. Те си говореха и пиеха, а аз гледах записа на телефона си. Интересното е, че на следващия ден се видяхме с Дину, говорихме си, даже се снимахме и всичко беше окей. Той има двама мениджъри - един румънец и един американец. Със сънародника му си поговорихме съвсем приятелски след мача, той дори ме покани в Букурещ. Според мен жалбата е подадена от американеца, който вероятно има и свои интереси", заяви Кобрата пред "24 часа".

Според него е тъжно, че драматичната му победа срещу Дину остава на заден план. "Така е и това е най-жалкото. Вчера до 3 ч през нощта гледах боксови мачове - моите с Дину и Кличко, тези между Кличко и Джошуа и Уайлдър - Тайсън Фюри. И си дадох сметка, че срещата с Дину беше на доста добро ниво. Това беше един наистина интересен, драматичен мач, за който тренирах здраво. В него се видяха много неща - и хубави, и лоши.  Да започнем с хубавите - преодолях себе си и трудностите. Още веднъж доказах, че имам голямо сърце и дебела глава. И най-важното - за пореден път разбрах, че има над какво още да работя. Поради тази причина и гледах мача на запис", допълни още родният боксьор.

Междувременно Равало и адвокатката ѝ поискаха наказание за боксьора и пред WBA. Подробности вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!