Кубрат Пулев потвърди за сменения си противник и обяви кога очаква мача за световната титла


Кубрат Пулев потвърди за сменения си противник и обяви кога очаква мача за световната титла
Снимка: Оф. сайт на Кубрат Пулев

3303 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев потвърди, че следващият му съперник е Райдъл Букър. Двамата ще се боксират на 9 ноември във Фресно, а Кобрата го определи като сериозен боксьор, когото задължително трябва да победи. Както стана ясно, обявеният по-рано за съперник на Кобрата Марк Де Мори се отказа заради занижен хонорар и на сцената се появи бившият затворник Букър. Първоначално той постигна „устна договорка" с щаба на Пулев, но сега вече всичко е официално.

"Добър боксьор е, добър рекорд от победи има. Не е за подценяване. Няколко боксьори отказаха, но това е фактически човекът, който ще излезе срещу мен и ще играем на 9 ноември", заяви Пулев в сутрешния блок на БНТ и разкри, че се чувства страхотно в момента.

"Този мач е изключително важен, защото ако загубя, няма да се бия за световната титла. Смятам, че в първата половина на 2020 г. мач за световната титла трябва да има. Но аз сега съм се концентрирал върху този противник, не подценявам никого. Ще изляза концентриран, ще бъда на 100% за победа, за да изкача предпоследното стъпало", завърши Кубрат Пулев, който, ако победи трябва да се бие за световната титла догодина срещу спечелилия в мача между шампиона Анди Руис и Антъни Джошуа.

А каква любопитна прогноза даде Пулев за реванша Джошуа - Руис вижте в този материал.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички