Кубрат Пулев потвърди за сменения си противник и обяви кога очаква мача за световната титла

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев потвърди, че следващият му съперник е Райдъл Букър. Двамата ще се боксират на 9 ноември във Фресно, а Кобрата го определи като сериозен боксьор, когото задължително трябва да победи. Както стана ясно, обявеният по-рано за съперник на Кобрата Марк Де Мори се отказа заради занижен хонорар и на сцената се появи бившият затворник Букър. Първоначално той постигна „устна договорка" с щаба на Пулев, но сега вече всичко е официално.

"Добър боксьор е, добър рекорд от победи има. Не е за подценяване. Няколко боксьори отказаха, но това е фактически човекът, който ще излезе срещу мен и ще играем на 9 ноември", заяви Пулев в сутрешния блок на БНТ и разкри, че се чувства страхотно в момента.

Друг българин може да изпревари Кубрат Пулев за бой с Анди Руис

Петър Белберов може да се озове в изключително интересна ситуация догодина. Най-тежкият ни боксьор на олимпийския ринг има вариант да изпревари К...

"Този мач е изключително важен, защото ако загубя, няма да се бия за световната титла. Смятам, че в първата половина на 2020 г. мач за световната титла трябва да има. Но аз сега съм се концентрирал върху този противник, не подценявам никого. Ще изляза концентриран, ще бъда на 100% за победа, за да изкача предпоследното стъпало", завърши Кубрат Пулев, който, ако победи трябва да се бие за световната титла догодина срещу спечелилия в мача между шампиона Анди Руис и Антъни Джошуа.

А каква любопитна прогноза даде Пулев за реванша Джошуа - Руис вижте в този материал.

 

 

 

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!