Кубрат Пулев даде прелюбопитна прогноза за битката Анди Руис - Антъни Джошуа


Кубрат Пулев даде прелюбопитна прогноза за битката Анди Руис - Антъни Джошуа

11628 0

Боксьор №1 на България и претендент на IBF за световната титла в тежка категория Кубрат Пулев ще бъде един от VIP зрителите на реванша между Анди Руис и Антъни Джошуа. Битката ще е в Саудитска Арабия на 7-и декември, а Кобрата имаше любопитна прогноза за това, което очаква да се случи между мексиканеца и смятания доскоро за непобедим британец. 

"Ще отида да гледам мача между Джошуа и Руис. Когато е интересно, аз ще бъда там. Мачът е 50 на 50, но мисля, че Руис може да победи за втори път", сподели Пулев, който наскоро сподели, че стилът на мексиканеца е крайно неудобен за бившия световен шампион. Що се отнася до неговото предпочитание обаче, изглежда Кобрата клони към Джошуа.

"Вероятно би било по-забавно, ако се изправя срещу Антъни Джошуа, защото той е силен и голям мъж. Може би ще бъде по-драматична битка за хората и за телевизията. Ще бъде шоу", сподели българинът пред "The Schmo". 

В последните дни Кобрата има сериозно присъствие в медийните канали, като преди няколко дни Пулев атакува остро Тайсън Фюри, наричайки го "страхливец" (подробности в този материал на SportLive.bg)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички