Еди Хърн звъннал на Кубрат със съобщение: След Милър си ти на ред


Еди Хърн звъннал на Кубрат със съобщение: След Милър си ти на ред
Снимка: БГНЕС

3326 0

Мениджърът на Антъни Джошуа Еди Хърн е звънял на промоутърите на Кубрат Пулев, за да заяви, че по техни сметки българинът е следващият претендент за световната титла на британеца след мача му с Джарел Милър, пише "България днес". Топбоксьорът ни обаче иска първо да се бие с колумбиеца Оскар Ривас. Това е обявил мениджърът на Кубрат - Ивайло Гоцев.

Южноамериканецът има 26 победи (18 с нокаут) от 26 мача. В последния двубой Ривас нокаутира бившия претендент за световната титла в тежка категория Брайънт Дженингс (САЩ). "Това е желанието на Кубрат. Иска мачът да е в 10 или 12 рунда и да си върне за загубата на Олимпиадата в Пекин", потвърди Гоцев.

"Аркадата от мача с Богдан Дину вече зарасна. В момента обсъждаме и други възможности. Еди Хърн се свърза с нашия щаб. Обади се и каза, че по техни сметки Кубрат Пулев е следващият претендент за Антъни Джошуа след мача с Джарел Милър", допълни той.

Ако всичко е наред, Кубрат може да се бие със световния шампион в тежка категория през есента. Двамата имаха планиран двубой през 2017-а, но срещата пропадна заради контузия в рамото на софиянеца. А как коментира Хърн скандала с целувката на Пулев вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички