Еди Хърн обяви нови евентуални дата и място за Джошуа - Пулев


Еди Хърн обяви нови евентуални дата и място за Джошуа - Пулев
Снимка: Guliver/GettyImages

4006 0

По всичко личи, че мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за световната титла на IBF ще бъде във Великобритания. Поне такова е желанието на британската звезда, по-конкретно в британската столица Лондон. Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, посочи днес евентуално ново място и нова дата за провеждане на боя. Става дума за "Лондон Стейдиъм", стадионът на Уест Хем.

"Лондон Стейдиъм" често е домакин на концерти и спортни събития - ръгби, бейзбол и лека атлетика. Може да се наложи той да приеме мача Джошуа - Пулев, и то през юни, а не както се очакваше - до май.

"Може да се наложи да пропуснем битката с Пулев, ако той не иска да се бие на местата, които ние с Ей Джей бихме искали. За мен и по-важното - за шефа Ей Джей, е важно той да се бие във Велоикобритания. Време е да се прибере вкъщи. Гледаме датите в края на май до началото на юни за двубоя с Пулев. Навсякъде в този период се играе (стадионът на Арсенал, на Тотнъм, Олимпийският стадион, а също и Туикънъм, а стадион "Милениум" има някои дати за нас. В идеалния случай следващата битка на Ей Джей ще бъде срещу Кубрат Пулев в Лондон", коментира Еди Хърн за "Sky Sports". А кои са досега обсъжданите дати и места за провеждане на боя вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички