Джошуа урежда място на боя с Пулев зад гърба му, избира между 2 дестинации


Джошуа урежда място на боя с Пулев зад гърба му, избира между 2 дестинации
Снимка: Оф. профил на Джошуа във Фейсбук

8293 0

Звездата в бокса тежка категория Антъни Джошуа преговаря за място на провеждане на своя мач с Кубрат Пулев зад гърба на българина. Това пише "World boxing news". Според изданието, те не искат мачът, който е за световната титла на IBF, да се провежда в Истанбул, каквото е желанието на самия Пулев.

"World boxing news" пише, че Джошуа и екипът му обмислят битката да се проведе в някой американски щат, въпреки че единственият мач на британеца на американска земя завърши по ужасен начин за него. Имаме предвид загубата от Анди Руис. Споменават се конкретно Ню Йорк и Лос Анджелис, но има и други варианти в САЩ.

Медията упоменава, че Пулев се е установил в Америка в последно време, където изигра последните си 2 мача - срещу Богдан Дину и Райдъл Букър, и си е изградил стабилно име сред феновете в Калифорния.

Другите места, които са предпочитани от Джошуа и неговите сътрудници за място на боя, са във Великобритания. Това са стадион "Уембли" и новият стадион на Тотнъм. Споменава се, че Джошуа не се е бил в родината си от септември 2018 година, когато победи Александър Поветкин. А също и че британските фенове нямат търпение да видят звездата отново у дома. Как ще бъдат разпределени пък хонорарите между двамата бойци в този мач вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички