Хърн заплаши Кобрата: Пулев е основен претендент, но мачът с Джошуа може да пропадне


Хърн заплаши Кобрата: Пулев е основен претендент, но мачът с Джошуа може да пропадне
Снимка: БГНЕС

5045 0

Промоутърът на световния боксов шампион в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн заяви, че двубой между клиента му и Кубрат Пулев може и да не се осъществи, ако от щаба на българина не се съгласят мачът да бъде в Лондон.

Кубрат Пулев е основният претендент и това е мнението и на Джошуа. Но той иска мачът да е тук. Боксира се в Саудитска Арабия, Ню Йорк и според мен е време да се върне тук. Лошата новина е, че Кубрат Пулев иска да вземе колкото се може повече пари и осъзнава, че ще има повече в Истанбул, Саудитска Арабия или Конго, или Нигерия. AJ обаче иска да се бие в Лондон", заяви Хърн пред Sky Sports.

„Джошуа може и да се откаже от мача с Пулев, ако не се съгласи да се бием на мястото, което искаме и това е Обединеното кралство. Оглеждаме се за дати в края на май и началото на юни. В идеален свят следващият мач на Антъни Джошуа ще е срещу Кубрат Пулев в Лондон, но ние не сме в идеалния свят", допълни Хърн.

А кои са двете дестинации, между които лагерът на Джошуа ще избира за арена на двубоя с Кубрат Пулев - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички