Джарел Милър: Гарантирам, че ще видите как Джошуа се разпада на части


Джарел Милър: Гарантирам, че ще видите как Джошуа се разпада на части
Снимка: Getty Images/Guliver

2500 0

Боксьорът Джарел Милър се закани да нокаутира своя опонент на ринга през юни - Антъни Джошуа. Американецът нападна звездата в тежка категория физически, блъскайки го грубо на пресконференцията на двамата в Ню Йорк преди часове.

"Определено можете да очаквате нокаут от мен. Не зная колко удара може да издържи Джошуа, но ви обещавам, че този човек ще спука като яйце. Ще бъде време за хулигани. Ще донеса много проблеми на Джошуа. Разчитайте на това. Антъни знае какво го чака на 1 юни, аз също. Имам големи съмнения относно здравината на челюстта на този човек. Гарантирам ви, че ще видите как Антъни се разпада а части. 100%", коментира боксьорът.

МИЛЪР: ЩЕ БИЯ ДЖОШУА И СЛЕД ТОВА ЩЕ ИЗВЕДА МАЙКА МУ НА СРЕЩА

"Така е в боксовия бизнес, тази игра причинява болка, така че няма нищо добро в това. Става дума за упорита работа и пълна отдаденост за постигане на победата. Истината ще излезе наяве. Веднага след подписването на контракта всички маски падат. Зная, че Джошуа не е подготвен за моите габарити. Той се държи така по обясними причини. Боксът е труден спорт и излишната скромност тук е безполезна. Всеки от нас трябва да свърши огромна работа и да даде всички сили на ринга, за да спечели този мач", каза още боксьорът с прякор "Голямото бебе". А защо Милър се отказа от мач срещу Кубрат Пулев - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички