Джарел Милър иска бой с Кобрата, но не ще и да чуе за София


Джарел Милър иска бой с Кобрата, но не ще и да чуе за София
Снимка: Getty Images/Guliver

1649 0

Познат проблем се оформя около преговорите за претендентския мач между Кубрат Пулев и американеца Джарел Милър. Става дума за мястото на провеждане на двубоя, което трябва да е нашата столица София. Милър иска силно да се бие срещу Пулев, но няма намерение да пътува до България, а промоутърът му намекна за провеждане на двубоя в САЩ.

"Джарел е силно заинтересован от двубой с Пулев, но не и в София. В момента сме в процес на преговори и ще видим какво ще се случи. Това, което знаем, е, че че има възможност срещата да се проведе в САЩ. Възможност има, но трябва да го обсъдим", заяви Дмитрий Салита.

Представителят на IBF Джанет Салазар заяви, че организацията очаква екипите на Пулев и съперника му да се договорят за провеждането на мача, в противен случай ще последва придвижване към следващия претендент в ранглистата.

"Милър разполага с 15 дни от момента, в който получи договора за провеждането на срещата. Търгът се проведе на 25 юни, а договорът му беше изпратен на 26-и, така че все още се намираме в този 15-дневен срок", заяви Салазар.

Както е известно, победителят от битката Пулев - Милър ще се изправи срещу Антъни Джошуа, чието притежание е титлата на IBF.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички