12 дни до мача: Чудовищната физика на Антъни Джошуа преди сблъсъка с Дилиън Уайт (СНИМКИ)


12 дни до мача: Чудовищната физика на Антъни Джошуа преди сблъсъка с Дилиън Уайт (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

3620 0

Антъни Джошуа показа невероятната си физика около 12 дни преди голямата битка в световния бокс между него и Дилиън Уайт. Двамата ще се бият в най-тежката категория, като сблъсъкът е в Лондон на "О2 Арена".

Бившият световен шампион ще поднови съперничеството си срещу стар "враг". Ей Джей и роденият в Ямайка 35-годишен състезател ще се изправят отново толкова време по-късно, след като се срещат и в годините си, докато все още не бяха част от професионалния бокс.

Тогава Уайт побеждава. Все пак Антъни Джошуа взима своя реванш на професионалния ринг, след като нокаутира съперника си. Това се случи преди осем години, когато го сломява в осмия рунд по пътя си към титлата при най-тежките във Великобритания.

Срещата е от изключителна важност за Ей Джей. Той ще се опита да се задържи на победния път и да възроди кариерата си след тежките поражения от Олександър Усик, последната от които дойде през август миналата година, когато Джошуа пропусна да си върне коланите.

По-малко от две седмици преди дуела между Джошуа и Уайт бившият световен шампион показа завидната си физика. Вижте я чрез снимките по-долу в материала. Междувременно пък дори самият Еди Хърн призна, че 12 август може да е краят на кариерата на Антъни Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички