Уайт към Хърн: Какъв вкус имат т***ите на Ей Джей?


Уайт към Хърн: Какъв вкус имат т***ите на Ей Джей?
Снимка: GettyImages

1532 0

Британският боксьор Дилиън Уайт се ядоса на промоутъра си Еди Хърн и го обвини, че фаворитизира най-известния си клиент - Антъни Джошуа. Двамата се изправят един срещу друг в реванш на "О2 Арена" на 12 август, 8 години след успеха с нокаут на Ей Джей.

И Уайт, и Джошуа са имали лагери в САЩ, като първият е бил във Флорида с треньора си Бъди МакГирт, а първият - в Далас, Тексас, с Дерик Джеймс. Когато е бил в Щатите обаче, Хърн е посетил само Антъни.

"Ти си глупак, отиде чак в Далас, за да видиш Ей Джей, а не дойде във Флорида, за да видиш мен. Ти си глупак, трябва да спреш това, сериозно", заяви Уайт по време на общата им пресконференция, на която промоутърът седеше между тях.

"Не мислех, че ще приемеш битката", отговори Хърн и тръгна да се обяснява, но боецът не прие мотивите му и заяви: "Мога ли да ти задам един въпрос? Какъв вкус имат т**ките н Ей Джей?".

Тези думи накараха и Джошуа, и Хърн да избухнат в смях, като промоутърът заяви: "Може да разбереш на 12 август". През април Уайт се спрягаше и за съперник на Кубрат Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички