Боксово величие "скочи" на Антъни Джошуа: Той трябва да убеди хората, които се съмняват в него


Боксово величие "скочи" на Антъни Джошуа: Той трябва да убеди хората, които се съмняват в него
Снимка: Getty Images

2487 0

Бившият световен шампион на WBA, WBC и IBF в средна категория - Карл Фрош, отправи предизвикателство към своя сънародник и страшилище при най-тежките - Антъни Джошуа, преди да излезе на ринга срещу Дилиън Уайт през август.

Фрош говори за тревожната промяна в манталитета на Антъни Джошуа, който призна, че е бил твърде предпазлив в подхода си в други интервюта и заяви, че ще бъде много по-агресивен в предстоящите мачове. Карл обаче е категоричен, че тази промяна е поради факта, че Ей Джей вече се бие само за пари.

"Искам да видя как ще действа Ей Джей срещу Уайт след рунд четири или пет. Искам да видя дали ще бъде агресивен и ще нанася комбинирани удари, както правеше преди. Той трябва да убеди хората, които се съмняват в него, включително и мен, че не се бие вече за пари, а това никога не е добър знак", категоричен бе Фрош за "talkSPORT".

Джошуа излиза срещу Уайт мотивиран

Ей Джей безспорно е "гладен" за нови подвизи в бокса. Британецът бе сломен на два пъти от Олександър Усик в боеве за световните титли. През пролетта той се завърна с победа над американеца Джърмейн Франклин, а вече дори е побеждавал Дилиън Уайт с технически нокаут през 2015 година. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дилиън Уайт се подигра брутално с промоутъра на Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички