Звезда от НБА шокира: Бях в тежък период от своята кариера, обмислях самоубийство


Звезда от НБА шокира: Бях в тежък период от своята кариера, обмислях самоубийство
Снимка: Getty Images

1071 0

Една от звездите на НБА - Джон Уол, направи шокиращо разкритие, заявявайки че преди 2 години се е намирал на доста тъмно място, бил е сам с мислите си и е обмислял да се самоубие.

Избраният под номер 1 в драфта през 2010 гард сподели, че по време на пика на COVID пандемията е загубил майка си и баба си, а на всичкото отгоре тогава той лекуваше и контузия в областта на ахилеса, която го остави дълго време извън паркета.

"Бях на доста тъмно място, психиката ми бе разбира, загубих майка си и баба си, обмислях да отнема живота си, беше период, в който ми бе адски трудно", разкри Джон Уол в интервю.

"В крайна сметка, успях да си стъпя на краката, отне ми време. Важното бе да разбера, че не съм единствения с подобни проблеми, а всеки един човек на тази планета се бори с депресията по един или друг начин. Моя съвет към хората е да вярват в себе си и да знаят, че могат да я победят", добави още баскетболистът.

Джон Уол не е първият баскетболист от НБА, който публично си признава за проблеми с психиката. Преди години Кевин Лав от Кливлънд Кавалиърс призна, че се е борил с депресия.

Сега пред Джон Уол стои трудното изпитание да даде всичко от себе си и помогне на Кауай Ленърд и Пол Джордж да донесат историческа първа титла за Лос Анджелис Клипърс.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой гард успя да привлече Лос Анджелис Лейкърс?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички