Леброн Джеймс и Лейкърс си осигуриха услугите на опитния гард Патрик Бевърли


Леброн Джеймс и Лейкърс си осигуриха услугите на опитния гард Патрик Бевърли
Снимка: Getty Images

1774 0

Лос Анджелис Лейкърс от НБА има своя нов гард, а неговото име е, добре познатият на феновете на баскетбола зад Океана - Патрик Бевърли, информира журналистът Ейдриън Войнаровски в своя Twitter профил.

Според информацията "езерняците" се сдобиват с "устатия" гард след трейд с Юта Джаз. Лейкърс ще изпрати Тейлън Ортън-Тъкър и Стенли Джонсън в Солт Лейк Сити, за да си осигури услугите на Бевърли.

Самият Патрик Бевърли направи име с най-големия съперник на Лейкърс, а именно - Лос Анджелис Клипърс. Там той се превърна в един от най-добрите дефанзивни играчи в лигата и на няколко пъти успя да влезе под кожата на вече новия си съотборник Леброн Джеймс, както и на много други звезди от лигата на извънземните.

Бевърли бе в основата на успеха на Минесота Тимбъруулвс през изминалия сезон, като успя да помогне много на тима да стигне до плейофите в НБА. В началото на лятото той обаче бе трейднат в Юта Джаз за сделка, която прати Руди Гобер в Минесота. Така Бевърли си тръгва от Юта, без да запише и една минута за отбора на Уил Харди.

ВИЖТЕ ОЩЕ: НБА пенсионира №6 в памет на Бил Ръсел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички