ВИДЕО: Моментът, в който Кауай Ленърд разби сърцата и мечтите на семейство от Филаделфия


ВИДЕО: Моментът, в който Кауай Ленърд разби сърцата и мечтите на семейство от Филаделфия
Снимка: Getty Images

2555 0

Баскетболистът на Лос Анджелис Клипърс и носителят на две награди за най-полезен играч на финалите в НБА - Кауай Ленърд, си спечели прякора "палача на династии", след като сложи край на доминацията на Маями Хийт през 2014-а и на Голдън Стейт Уориърс през 2019-а година.

Наскоро в социалните мрежи нашумя видео на реакция на семейство, което е почитател на Филаделфия 76ърс, от момента, в който Ленърд класира бившия си отбор - Торонто Раптърс, на финалите в Източната конференция на НБА. "Лапата" уби мечтите на милионите фенове на "сиксърс", вкарвайки единствения кош със сирената в мач номер 7 от плейофите в историята на НБА. 

Във въпросното видео може да се види как цялото семейство не може да повярва на случилото се в онази вечер на 7 май 2019 година. По-възрастната част от домакинството не може да повярва как топката влезе, след като тупна цели 5 пъти около ринга на коша, а малчуганите пък не успяха да скрият сълзите си от случилото се.

В последствие Торонто успя да стигне до финалите в НБА, а там отстрани Голдън Стейт, като огромна заслуга за историческия успех на канадския тим имаше точно Кауай Ленърд.

Може да се насладите на Емблематичния кош на Ленърд, а под него на реакцията на семейството от Филаделфия тук:

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички