Везенков ще трябва да почака: Леброн Джеймс няма да играе за Лейкърс срещу Кингс


Везенков ще трябва да почака: Леброн Джеймс няма да играе за Лейкърс срещу Кингс
Снимка: Снимки: LAP.bg / Getty Images; Колаж: SportLive

704 0

Броени часове ни делят от втората среща на Сакраменто Кингс и Александър Везенков в тяхната предсезонна програма срещу водения от Леброн Джеймс Лос Анджелис Лейкърс. За съжаление обаче родният национал ще трябва да почака, преди да се изправи срещу Краля.

Причината за отсъствието на Леброн

Леброн Джеймс съобщи, че планира да играе само в половината от шестте предсезонни мача на Лейкърс и ще отсъства, когато отборът е домакин на Сакраменто Кингс в Анахайм, Калифорния в четвъртък (12 октомври). В една от пресконференциите си треньорът на "езерняците" Дарвин Хам също потвърди, че 38-годишният баскетболист няма да играе срещу тима на Везенков.

Това ще бъде втори мач от предсезонната подготовка и за Кингс. Сакраменто бе победен с 99:112 от Торонто Раптърс в първата си контрола, а това бе и неофициален дебют за Везенков, който реализира 12 пункта и бе над всички на паркета по този показател. 

Припомняме, че по-рано през годината Везенков сподели, че му е мечта да се изправи срещу Леброн Джеймс в НБА. За съжаление обаче, българинът ще трябва да почака, преди да се случи това.

Междувременно, Лейкърс загуби със 108:125 от Голдън Стейт Уориърс в първия си мач от предсезонната подготовка на 7 октомври, само 2 дни по-късно обаче "езерняците" надвиха Бруклин Нетс със 129:126.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички