СНИМКА+ВИДЕО: Везенков се показа за първи път с екипа на Сакраменто Кингс


СНИМКА+ВИДЕО: Везенков се показа за първи път с екипа на Сакраменто Кингс
Снимка: БГНЕС

1136 0

Българската звезда в НБА - Александър Везенков, позира за първи път с екипа на своя Сакраменто Кингс. Това се случи на медийния ден в НБА. Бившият ас на Олимпиакос подписа с американския клуб през юли тази година и с нетърпение очаква дебюта си.

"Чувствам се чудесно, вече съм тук от един месец и всичко върви добре. Хората от организацията ме накараха да ги почувствам като мое второ семейство, за което съм им благодарен. Радвам се, че имам и подкрепата на родителите си. Вече нямам търпение сезонът да започне.

Получавам страхотно отношение. Всички са много добри хора - от президента до играчите. Помагат ми, интересуват се дали всичко е наред. Не можеш да го опишеш, ако не си го изпитал. Всеки следващ ден е по-добър, това и очаквах. Идвам от друг континент, но, както казах неведнъж, тук съм, за да сбъдна мечтата си", коментира Везенков пред журналисти.

"Аз съм много мотивиран, работя усърдно и съм убеден, че постоянно ще прогресирам. Не ме вълнува дали ще съм титуляр, или ще влизам от пейката. Най-важното е отборът да печели. Ако това се случва, всички играчи са щастливи и организацията функционира по-добре", каза още българинът. А ето в какъв топ 100 в НБА влезе Везенков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички