Везенков обедини сили с Григор Димитров в кампания на Министерството на спорта (ВИДЕО)


Везенков обедини сили с Григор Димитров в кампания на Министерството на спорта (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1417 0

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков се присъедини към Григор Димитров и кампанията на Министерството на младежта и спорта - "Спортът е за всички".

Призивът на Саша

Играчът на Сакраменто Кингс засне видео, в което призовава младите да не се отказват, да следват мечтите си и да се борят всекидневно. Той е категоричен, че иска да види младите в залата, отколкото пред екраните.

"Спортът е за всички. Аз съм Александър Везенков. Днес ти носиш моята фланелка. Много се надявам аз да нося твоята. Бъди в залата. Следвай мечтите си. Работи здраво. Слушай родителите си, треньорите и никога не се отказвай", заявява родният състезател.

"Трябва никога да не се отказваш, да си следваш мечтите, да се бориш всекидневно. Баскетболът е много труден спорт, както и всички други спортове. Изисква желание, много труд. За мен е много важно да запалим децата. Да ги видим с топка в ръка, да оставят телефоните, таблетите и социалните мрежи, колкото е възможно. И да ги виждаме колкото може повече в залата - да спортуват, да се смеят, да имат респект един към друг", добави още вторият българин в НБА.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Треньорът на Сакраменто Кингс се "скъса" да хвали Везенков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички