Росен Барчовски заговори за частичен реванш и призна от какво зависи успехът на България


Росен Барчовски заговори за частичен реванш и призна от какво зависи успехът на България
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1266 0

Селекционерът на родния национален отбор по баскетбол - Росен Барчовски, сподели удовлетворението си от успеха над Норвегия с 91:69. 

Двубоят бе поредна среща от предварителната фаза на квалификациите за Евробаскет 2025, като "лъвовете" успяха да вземат реванш за изненадващата загуба при визитата си на непретенциозния съперник .

Барчовски бе категоричен, че възпитаниците му ще подходят максимално сериозно при визитата си на Австрия на 2-ри август, за да бъде избегнато подценяване. 

Мнението на Барчовски

"Получиха се нещата – освен тактическите, а и желанието. За мен спечелването на тази група зависи на 90 процента от защитата. Не искам да се връщам към първия мач, но така или иначе трябва да спечелим в Австрия.

Израства отборът и млади играчи се включват, но целият фокус ще бъде сега в сряда. И от пейката се включиха добре момчетата. Трябва да се отбележи и играта на Лъчезар Димитров, а и всички останали.

Не се виждат много точки, но се вижда уникалната защита на Коди Милър и отборната му игра. Имаме потенциал. Подценяване е изключено. Ще подходим съвсем сериозно, в това съм убеден", призна Барчовски след успеха над скандинавския съперник. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички