Реномиран журналист определи петицата на Сакраменто Кингс - ето къде постави Везенков


Реномиран журналист определи петицата на Сакраменто Кингс - ето къде постави Везенков
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1784 0

Родният състезател - Александър Везенков, се превърна във втория българин, на който му предстои да заиграе в лигата на извънземните - НБА. 27-годишният баскетболист подписа договор със Сакраменто Кингс по-рано през 2023-а година, а реномиран журналист от столицата на Калифорния направи интересна прогноза за нашата гордост.

В Сакраменто определиха стартовата единайсеторка

Американският журналист за "CBS" - Камерън Салерно, е категоричен в социалната мрежа "X", че ДиАрън Фокс, Кевин Хъртър, Харисън Барнс, Кийгън Мъри и Домантас Сабонис ще са баскетболистите, които ще оформят безспорната стартова петица на тима на Майк Браун. 

Човекът, който ще бъде използван най-много от пейката (т. нар. шести играч) ще е Малик Монк, а веднага след него се нарежда Александър Везенков. Според Салерно българинът трябва да получава "значителни" минути от скамейката.

Припомняме, че Саша подписа 3-годишен договор с тима от Западната конференция, който ще му донесе около 20 милиона долара за този период. "Кралете" привлякоха родния състезател, веднага след като той изведе Олимпиакос до финал на Евролигата и се превърна в нейния най-полезен играч за сезон 2022/23.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой е новият треньор на Везенков - Майк Браун?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички