Президентът на Партизан опитва да намали напрежението с ласкателни думи към Реал Мадрид


Президентът на Партизан опитва да намали напрежението с ласкателни думи към Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1518 0

Партизан води в серията срещу Реал Мадрид с 2:0 в плейофите на Евролигата. Именно това искаше да подчертае и президентът на сръбския клуб Остоя Михайлович в изявление, което публикува в петък чрез своя акаунт в Instagram.

Реал Мадрид е приятелски клуб и един от най-големите клубове в света

Михайлович подкрепи играчите и персонала за двете победи в испанската столица, които доведоха Партизан до ръба да се класира за първи път във Финалната четворка на Евролигата от 2010 г. насам. Той също така твърди, че "инцидентът, който се случи в края на мача, не е повлиял на крайния резултат". Имайки предвид масовия бой, който се случи с оставащи 1'40'', а Партизан водеше с 15 точки (80-95 ).

Президентът на Партизан призова сръбските фенове да приветстват Реал Мадрид в Белград, подчертавайки, че те са "приятелски клуб и един от най-големите клубове в света".

Ето какво написа Михайлович:

"Записахме две големи победи в Мадрид. Пишем нови страници в историята на клуба, няма да позволим нито един момент да омаловажи големия ни успех. Счупихме всички рекорди, преместихме границите на баскетбола и ще продължим да го правим.

Реал Мадрид е приятелски клуб и един от най-големите клубове в света. Независимо от неприятната ситуация, ние ще ги посрещнем изключително приятелски. Преживяхме хубави моменти този сезон досега, след много години всичко е в нашите ръце и успехът ни очаква. Нашите най-силни оръжия, освен тази страхотна група момчета, са нашите фенове, най-добрите фенове на баскетбола в света! Нека всички приветстваме Реал Мадрид. Приветствам всички в Белград, центъра на европейския баскетбол. Да живее Партизан!". След двубоя и мелето звездата на Партизан Данте Екзъм напусна с патерици и не е ясно кога отново ще може да играе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички