След невижданото меле: Звезда на Партизан напусна с патерици, призоваха за доживотни наказания (ВИДЕО)


След невижданото меле: Звезда на Партизан напусна с патерици, призоваха за доживотни наказания (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1310 0

Същинското меле, до което се стигна между Реал Мадрид и Партизан в пелйофите на Евролигата, е спрягано като "невиждано досега". Двубоят бе прекратен с оставащи минута и 4 секунди в последната четвърт поради същинско меле на паркета. Лидерът на "лос бланкос" Серхио Люл изпусна нервите си и извърши грубо нарушение срещу Кевин Пънтър, а веднага след това американецът тръгна да се саморазправя.

Скандална бе и схватката между Гершон Ябуселе и Данте Екзъм. Вторият използва бойна хватка, за да събори съперника си. Ябуселе и Пънтър моментално бяха изгонени, а реферите се нуждаеха от 20 минути, за да обявят останалите наказания.

"Това е за доживотно изхвърляне"

По време на процеса Екзъм изглежда е получил сериозна травма на крака си. След мача играчът беше видян да се прибира с патерици. Коментирайки това, лекарят на Партизан Момо Яковлевич беше бесен от събитията, но даде бърза диагноза за здравословното състояние на играча.

"Сега го погледнах. Скъсано му е сухожилието на втория пръст на крака. Сериозна контузия. Ще трябва да отиде с патерици в Белград, за да го снимаме там. Пострада му и горната устна", каза той пред "Telegraf".

"Начинът, по който Ябуселе го хвърли с движение по джудо, това е за затвор, за доживотно отстраняване. Както Ябуселе го хвърли, Екзъм можеше да си счупи гръбначния стълб, да нарани сериозно главата си и да сложи край на кариерата си", добави той за Mozzart Sport. "Това беше ужасно. Никога не съм виждал това през живота си".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички