ЦСКА 1948 официално обяви кога ще е отложената контрола с Партизан


ЦСКА 1948 официално обяви кога ще е отложената контрола с Партизан
Снимка: Фейсбук страница на ЦСКА 1948

836 0

ЦСКА 1948 обяви, че официално е договорена контрола със сръбския гранд Партизан. Припомняме, че двата тима трябваше да се изправят един срещу друг още през зимата, но заради недобра организация срещата се проведе. Все пак, няколко месеца по-късно срещата бе пренасрочена за 25 март на стадион "Партизан" от 12 часа.

Ето и цялото съобщение от ЦСКА 1948 без редакторска намеса:

"ЦСКА ще гостува на сръбския Партизан (Белград) за приятелска среща между двата отбора, която ще се изиграе в паузата за национални отбори. Контролата между двата тима ще се проведе на стадион „Партизан“ на 25 март от 12:00 часа българско време.

ЦСКА и Партизан трябваше да се изправят един срещу друг още по време на зимния подготвителен лагер в Белек, но проверката пропадна заради некоректно отношение от страна на организаторите.

В приятелската среща участие за ЦСКА няма да могат да вземат българските национали Даниел Наумов, Радослав Кирилов и Георги Русев както и Парвиз Умарбаев, Стив Фуртадо и Райън Бидунга, които ще защитават цветовете на Таджикистан, Кабо Верде и Конго.

В момента тимът на Партизан заема втората позиция в сръбския елит, докато ЦСКА е трети в efbet Лига. „Гробарите“ са 27 пъти шампион на своята страна, имат спечелени 16 национални купи и 1 Суперкупа на родината си. На 11 май 1966 година губят финал за КЕШ от Реал Мадрид с 1:2".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички