Задава ли се криза в ЦСКА? В Сърбия разкриха, че Илич ще спасява Партизан


Задава ли се криза в ЦСКА? В Сърбия разкриха, че Илич ще спасява Партизан
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

11607 0

Медиите в Сърбия за пореден път се фокусират върху местния колос Партизан, който този сезон нетрадиционно не се бори за титлата, а по-скоро води ожесточена битка за второто място с Чукарички, който бе воден от "черно-бялата" легенда Саша Илич, и Бачка Топола. 

Слабите резултати обаче ще доведат до огромни промени сред "гробарите", като от местното издание Mozzart sport са категорични, че в клуба ще има ръководни промени, както по най-високите етажи, така и в треньорския щаб. 

Промените в клуба

В най-скоро време се очаква президент на клуба да бъде най-успешният треньор на клуба - Любиша Тумбакович, като в ролята на негова "дясна ръка" ще бъде Милия Бабович, отговарял за финансите на клуба в миналото.

Расим Ляич влиза в Управителния съвет, докато Марко Ветрович ще стане генерален директор.

Горещият "треньорски стол"

Тук идва и моментът за една от най-ключовите позиции, а именно мениджърската, за която големият фаворит е един от най-успешните наставници на клуба в последно време - Марко Николич, който постигна съществен триумф през 2017 г. 

Още обаче няма яснота дали Николич ще се завърне и поради тази причина план "Б" за Партизан е именно настоящият треньор на ЦСКА - Саша Илич. Той се ползва на "Армията" с голямо одобрение, след като промени за кратко време отбора, който психически се срина в края на миналия сезон. 

Желанието на ЦСКА и Илич

В последно време в родната преса се появиха информации, че от ЦСКА ще се опитат да направят всичко възможно да задържат специалиста, докато 45-годишният ветеран не веднъж е заявявал, че един ден ще поеме клуба на живота си, но с условието, че поне до скоро не смяташе, че този момент от кариерата му е дошъл.

Вижте кой гранд иска да привлече Дюкенс Назон!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички