Модернизацията в Юта Джаз продължава с пълна скорост! "Джазмените" разкарват Боян Богданович


Модернизацията в Юта Джаз продължава с пълна скорост! "Джазмените" разкарват Боян Богданович
Снимка: Getty Images

1364 0

Отборът на Юта Джаз може да взриви почитателите на НБА с още един интересен трейд. Тимът от Западната конференция финализира сделка, която ще прати Боян Богданович в Детройт Пистънс в трейд, с който да си осигури още две звезди, твърди Ейдриън Войнаровски от ESPN.

Според информацията този трейд ще прати хърватина при "буталата", а в Солт Лейк Сити ще пристигнат канадският център Кели Олиник и гардът Сейбън Лий.

Боян Богданович пристигна при "джазмените" през 2019 година и през изминалия сезон цифрите му бяха доста впечатляващи. 33-годишното крило бележеше средно по 18.1 точки на мач и помогна много на тима си да се класира на плейофите. 

Богданович ще се превърне в третата звезда, която си тръгва от Юта, след като този офсийзън го направиха Руди Гобер, който ще играе за Минесота и Доновън Мичъл, който се присъедини към тима на Кливланд.

Сега хърватинът ще обедини сили с младия Кейд Кънингам в Детройт и двамата ще се опитат да върнат славата на тима от Мичиган.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кевин Дюрант крие син от порнозвезда?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички