Легендарен треньор в НБА загатна, че може да се пенсионира


Легендарен треньор в НБА загатна, че може да се пенсионира
Снимка: Getty Images

1087 0

Баскетболният треньор от НБА Док Ривърс продължава да бъде свободен агент след раздялата с Филаделфия 76-ърс и като че ли загатна за пенсиониране.  

"Не знам какво ще правя. Просто ще се наслаждавам на живота", треньорът-ветеран призна пред "TMZ", че се наслаждава на живота далеч от баскетбола това лято и не прави никакви планове да се връща като старши треньор, което изненада голяма част от феновете.

Какво се случи  с Ривърс?

61-годишният треньор напусна Сиксърс след загуба в седмия мач от Бостън Селтикс на полуфиналите на Източната конференция. Той може да се похвали с рекорд от 154 победи и 82 поражения за три години с Филаделфия, но най-вероятният сценарий е той да остане извън играта за първи път от 2003 г.

Имаше най-различни информации, че той може да поеме Финикс Сънс след края на кампанията, но към момента няма сведения, че това ще се случи. В същото време Ривърс е примамван с оферти да се включи като анализатор в някои от водещите спортни телевизии отвъд Океана.

Припомняме, че Ривърс постигна най-големия си успех като треньор, извеждайки Бостън Селтикс до шампионската титла през 2008 година, когато "келтите" се справиха с Лейкърс на покойния Коби Брайънт на финала.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Разкриха колко точно ще получава Александър Везенков в НБА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички