Александър Везенков сподели кога ще започне подготовката му със Сакраменто Кингс


Александър Везенков сподели кога ще започне подготовката му със Сакраменто Кингс
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

1541 0

Най-добрият български баскетболист и MVP на Евролигата - Александър Везенков, разкри кога ще започне своята подготовка със Сакраменто Кингс в НБА, той също така сподели, че e готов за новото приключение отвъд Океана.

Впечатленията от САЩ

"6 дни бях там, нямах много време. Много пътуване, изследвания, напред-назад... Не можах да видя много неща, но със сигурност е ново приключение. Много се радвам, всички ме приеха в отбора много любезно. Като първи впечатления - всичко е прекрасно. Всичко е много голямо, като започнем от пътищата, до баскетбола и всичко останало - огромно и голямо. Но съм готов", категоричен бе Саша за "BTV".

Голямата цел

"Благодаря на всички, които ме подкрепят. Моята цел е да запалим децата по баскетбола, да им харесва. Всеки спорт е труден и изисква лишения. Надявам се и за мачовете на националния отбор залата да е пълна. Знам, че е лято и време за почивка, но тези момчета заслужават да им помогнем с каквото можем. В края на август трябва да съм там. Има много организационни неща. Затова и още няма договор и екипи. Много хора ми пишат, но мисля, че до 3-4 дни всичко ще е наред", добави още Саша.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Леброн Джеймс обяви какво ще бъде неговото бъдеще в НБА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички