Има яснота около точната заплата на Александър Везенков в Сакраменто Кингс


Има яснота около точната заплата на Александър Везенков в Сакраменто Кингс
Снимка: Lap.bg

6113 0

В САЩ излязоха с информация за това как точно ще бъдат разпределени 20-те милиона, които Александър Везенков ще получи от Сакраменто Кингс за 3-годишния си договор с "кралете", който ще го задържи в столицата на Калифорния до 2026 година.

Как изглеждат цифрите?

Точната сума, която Везенков ще получи от Кингс, е $19, 975, 609. Това е така, за да може неговият нов отбор да се вмъкне в нужния лимит заради тавана на заплатите в лигата на извънземните, твърди журналистът Майкъл Ското. Ето как точно ще бъдат разпределени парите и колко ще получи за всеки сезон Везенков:

Припомняме, че българинът вече бе в САЩ и изгледа няколко мача на Кингс от Лятната лига. По-късно той призна, че вече е минал медицински прегледи и според мнозина е подписал договора си. Очаква се много скоро той да бъде представен официално като баскетболист на Сакраменто Кингс.

Когато стана ясно, че българинът е приел предложението на Кингс, се появи информация, че родният състезател ще получи основна роля в отбора на Майк Браун. Ето и 5 причини ЗАЩО Александър Везенков може да спечели наградата "новобранец на годината".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички