От САЩ: Има яснота защо се бави официалното представяне на Везенков в Сакраменто Кингс


От САЩ: Има яснота защо се бави официалното представяне на Везенков в Сакраменто Кингс
Снимка: euroleaguebasketball.net

2016 0

Източник от САЩ твърди, че Александър Везенков е подписал своя договор с новия си тим - Сакраменто Кингс, веднага след като "кралете" победиха Минесота Тимбъруулвс в четвъртък (13 юли) с 93:80.

Защо се бави оповестяването?

Въпреки това от "Sacramento Bee" все пак съобщават, че официалното представяне се бави и причината за това е ясна. Източник на медията съобщава, че договорът е пристигнал в офисите на НБА и се нуждае от одобрението на централата. Тогава и само тогава българинът ще бъде представен като баскетболист на калифорнийци. Очаква се въпросното разрешение да бъде дадено много скоро.

Договорът на Везенков ще обвърже тежкото крило с Кингс за 3 години, като в този период той ще получи 20 милиона долара, което автоматично ще го превърне в един от най-скъпоплатените български спортисти.

Последните 6 дни

Припомняме, че Везенков прекара изминалите 6 дни в САЩ, където освен че са били изяснени детайлите по контракта му, той успя да изгледа някои от мачовете на "кралете" в лятната лига. В интернет пространството пък се появиха снимки на българина с големите звезди на тима, както и с неговия собственик - Вивек Ранадиве.

Очаква се родният баскетболист да получи важна роля от следващия сезон в отбора, ръководен от Майк Браун. Ето и петте причини защо Александър Везенков ще спечели наградата "новобранец на годината" отвъд Океана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички